Om Mine SlædeHunde

 

 

Bufas, Sascha og Mallik

 


Bufas min første Malamute

Sascha min anden Malamute

Mallik min tredje Malamute
Bufas er født d. 20/7-2007.
Mor Alma Noatun’s Irma Månelys.
Far Nordiclight’s Rico.
Bufas døde (alder) d. 01/02-2019  

Bufas hentede jeg da han var 10 uger gammel, Da han blev 12 uger startede
vi på lydigheds træning, og det er gået
fint, der er dog altid lidt der kan rettes
op på:-)
Bufas har kun boet hos os, og derfør selvfølgelig, hos familien i Læsten hvor han er født, og boede indtil han var gammel nok, til at flytte ind hos os.
Bufas er en rigtig god og rolig hund, når ellers vi får gjort det vi skal gøre, for at aktivere ham. Han vil gerne trække slæde, deltage i hvad ellers vi foretager os til daglig, og det er helt tydeligt, at det var ham der boede her først. Man kan tydeligt se, at det er ham der er overhoved i vores lille hundeflok. Bufas er den eneste af hundene, der har haft mulighed for at få afkom, og han er far til 11 skønne (hvalpe) af blandings race, Golden Retriver, Broholmer og Alaskan Malamute. 

Sascha er født d. 23/5-2007.
Mor ukendt.
Far ukendt.
Sascha døde af kræft d. 10/04-2018  

Sacha hentede jeg da hun var knap
2 år gammel, hun startede med det
samme på lydigheds træning, Sascha havde en baggrund med sig. Hun havde inden hun kom til os haft 3 andre ejere. Hun stammer fra hunde fabrikken i Bramming, som flere snakker om:-)
Sascha var sterriliseret da vi hentede hende, så hun passede jo perfekt ind i vores lille familie, da vi ikke er interesserede i avl, eller at få hvalpe.
Da vi hentede Sacha i Esbjerg, gik hun i
en lille have på ca. 5X2 m. Ejeren kunne fortælle, at hun fik en gåtur på ca, 1 km.
2 gange om dagen. Hun gik når hun skulle være alene hjemme med en blød mundkurv, da hun havde ødelagt en boddum kaffe måtte, og den måtte vi da gerne få med hjem, vi takkede nej, og efter 2 dage hjemme hos os kunne hun sagtens være alene hjeme med Bufas:-)

Mallik er født d. 30/9-2010.
Mor ukendt.
Far ukendt.
Mallik døde af sygdom d. 16/07-2017  

Mallik hentede jeg da han var ca. 7 md. Han var hos en familie, som ikke kunne have ham, grundet et barns allergi overfor hundehår. Jeg blev ringet op og spurgt om jeg kunne hjælpe dem med at sælge ham. Det ville jeg da gerne, men det tager et stykke tid at finde en ny ejer. 2 dage efter ringede de igen, og spurgte om jeg havde fundet nogle aftagere, det havde jeg ikke, de sagde han skulle væk nu, så hvis jeg ville hente ham, kunne jeg beholde ham, sælge ham eller skyde ham, de var ligeglade bare han kom væk. Han er nu 4 år og bor stadig hos mig. Han er en rigtig god hund, han kan trække, og er ikke agressiv, kan godt med børn og andre hunde, katte går det dog ikke med:-)
Han er kastreret, så vi undgår slagsmål mellem ham og Bufas. Han stammer også fra hundefabrikken i Bramming, og så vidt jeg ved, har Mallik & Sascha samme far.